top of page

Testimonials

1 - 14 Iulie 2024
la "Galeria Romană"

A șasea ediție a evenimentului Fine Art Vision vă prezintă Colecția de Fotografie:

HUMAN

de Gabriela Panțu

 

Această colecție explorează complexitatea și frumusețea condiției umane prin imagini captivante și expresive. Fiecare fotografie este o fereastră către sufletul uman, surprinzând emoții, trăiri și povești unice, revelând totodată frumusețea sublimă a corpului uman.

Gabriela Panțu folosește un mod unic de a captura imaginea, reușind să transmită esența fiecărui subiect într-un mod autentic și profund. Vă invităm să descoperiți această colecție remarcabilă și să vă lăsați inspirați de arta Gabrielei Panțu.

FINE ART VISION 2024 - EDIȚIE DE VARĂ

about us
trapped.jpg

"TRAPPED " by Gabriela Pantu

de descoperit HUMAN!

Dragi iubitori de artă,

Cu mare bucurie vă prezint această colecție, rod al muncii și pasiunii mele. Fiecare piesă din această colecție este o reflectare a căutărilor mele interioare, a emoțiilor și a inspirației care mi-au ghidat mâna și inima. Am explorat diverse tehnici și teme pentru a crea lucrări care nu doar să atragă privirea, ci și să provoace gânduri și sentimente profunde.

Vă invit să pășiți în lumea mea artistică, să descoperiți povestirile și simbolurile ascunse în fiecare operă. Sper ca aceste creații să vă inspire și să vă aducă aceeași bucurie pe care am simțit-o și eu în timpul realizării lor.

Vă mulțumesc pentru prezența și susținerea voastră. Fie ca această colecție să aducă un strop de frumusețe și reflecție în viețile voastre.

Cu apreciere,

GABRIELA PANȚU 

FAV2024-Iunie-Banner-1200x628-V03.jpg

HUMAN este o colecția de portrete și fine art nude, fotografii monocrome, care reflectă călătoria pe care am făcut-o pe ‘fața nevăzută a lunii mele’.

Imaginile monocrome sunt povești care reflectă povestea mea, echilibrul fragil dintre lumina orbitoare și întunericul abisal. Mă simt mereu între lumină și umbră, acesta fiind motivul pentru care îmi place să folosesc elemente mai intense în imaginile mele și aspir să creez un echilibru între ele, exprimând astfel ceea ce este esențial în călătoria mea - acceptarea senină a faptului că în ființa mea contrariile vor coexista întotdeauna, că umbrele trebuie validate, chiar dacă acest proces poate fi dureros.

Fotografiile mele reflectă călătoria mea, echilibrul fragil dintre lumina orbitoare și întunericul abisal.

"Adevărul nu este întotdeauna o lumină orbitoare. Uneori este un întuneric profund orbitor careluminează și arde la fel de sigur", așa cum exprimă minunat cuvintele lui Albert Einstein.

FAV2024-Iunie-Banner-1200x628-V04.jpg

METAMORFOZE 

 

Cu opt ani în urmă a început aventura mea în fotografie, când m-am hotărât să îmi cumpăr un aparat foto și să urmez un curs de fotografie. Anul trecut am început să explorez arta digitală și să creez tripticuri care să aducă împreună fotografiile și imaginile obținute cu ajutorul instrumentelor de inteligență artificială, pornind de la fotografiile făcute de mine.

 

Astfel s-a născut colecția de triptice "Metamorfoze" prin care exprim mai multe straturi ale călătoriei mele emoționale în cadrul unor imagini interconectate. Fiecare triptic este compus dintr-o fotografie făcută de mine, care este prima imagine a tripticului și două imagini de artă digitală, folosind fotografia ca referință.


Prin imaginile acestei colecții explorez acest puzzle care este ființa mea. Vă aștept să povestim mai mult la o cafea...

Conceptul "Giclée fine art print" este ilustrat de colecția "HUMAN" 

prezentată publicului de către

Gabriela Pantu in colaborare cu Studioul Fine Art Imaging 

Vizitatorii expoziției FINE ART VISION, ediția 2024, vor avea ocazia de a admira și achiziționa lucrările impresionante ale artistei fotograf Gabriela Pantu și de a se conecta cu arta de calitate. 

În plus, vor avea șansa de a interacționa direct cu artista, bucurându-se de o experiență plină de surprize captivante.

Vă așteptăm să le descoperiți!

bottom of page