top of page
2886-Portretul-Alexandrinei-Filionescu-30x23cm-Lighter-CUT
2223-Car-cu-o-pereche-de-boi-Master2
2481-N.Tonitza-Cap-de-Copil-MasterCUT

REPRODUCERI DE ARTA

DE CEA MAI INALTA CALITATE

UN PROIECT REALIZAT DE CATRE

MUZEUL

NATIONAL
BRUKENTHAL

 &

CELE MAI ADMIRATE TABLOURI ALE MUZEULUI BRUKENTHAL,
ACUM LA TINE ACASA

Colectia MyRomanianArt este rezultatul colaborarii dintre Muzeul National Brukenthal din Sibiu si studioul de imprimare digitala Fine Art Imaging. 

Colectia consta in opere de arta ale unor apreciati pictori romani si internationali, disponibile sub forma de  reproduceri de o inimaginabila acuratete.

Este pentru prima data cand muzeul Brukenthal este intr-un asemenea parteneriat. 

CE SPUN CLIENTII NOSTRI 

Tabloul pe care l-am cumparat arata spectaculos. La prima vedere, nici nu realizezi ca este printat, fiindca reproduce atat de bine detaliile de pensula. Ma bucur ca am descoperit GaleriaMea si voi mai cumpara, cu siguranta.

Ioana Popescu

Am cumparat o reproducere de Nicolae Grigorescu pentru casa si, odata ce am expus-o pe peretele din living, m-am indragostit de ea. Este un accent minunat, ce da farmec camerei. Urmatoarea achizite va fi un Tonitza.

Vlad Dascalu

Initial am fost sceptic, fiindca nu mai achizitionasem nici o piesa MyRomanianArt si nu stiam la ce sa ma astept. M-a convins ideea platii la livrare, care mi-a dat increderea sa plasez prima comanda, iar de aici pana la a deveni client fidel, a fost doar un pas! 

Alin Apostolache

SATISFACTIA CLIENTILOR NOSTRI ESTE PRIORITATEA NOASTRA

Tablourile noastre sunt impachetate minutios pentru a face fata conditilor de transport, asigurand ca operele ajung la destinatie in conditii optime.

Mai mult, pentru comfortul clientilor nostri, plata se face intotdeauna la livrare, dupa acceptarea coletului. 

bottom of page