top of page

Politica de Confidențialitate pentru Fine Art Imaging

Fine Art Imaging își respectă angajamentul de a proteja intimitatea și confidențialitatea informațiilor dumneavoastră. Această politică de confidențialitate descrie modul în care Fine Art Imaging colectează, utilizează și protejează informațiile personale pe care le furnizați în timp ce utilizați acest site web.

1. Informațiile Colectate

Fine Art Imaging colectează următoarele tipuri de informații personale:

- Informații de contact, cum ar fi numele, adresa de email și numărul de telefon, pe care le furnizați atunci când creați un cont sau faceți o achiziție.
- Informații de plată, cum ar fi numărul cardului de credit sau alte detalii de plată pe care le furnizați pentru a efectua o tranzacție.
- Informații despre livrare, cum ar fi adresa de livrare pe care o furnizați pentru a primi produsele achiziționate.
- Informații demografice, cum ar fi vârsta, genul sau preferințele personale, pe care le puteți furniza voluntar în scopuri de marketing sau personalizare.

Fine Art Imaging utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre activitatea dvs. online pe site-ul nostru web. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și preferințele de utilizare a site-ului.

2. Utilizarea Informațiilor

Fine Art Imaging utilizează informațiile personale colectate în următoarele scopuri:

- Procesarea comenzilor și livrarea produselor achiziționate.
- Comunicarea cu clienții în legătură cu tranzacțiile, întrebările sau solicitările acestora.
- Personalizarea experienței utilizatorului și oferirea de recomandări relevante bazate pe preferințele dvs.
- Analiza și îmbunătățirea serviciilor noastre, inclusiv a site-ului web și a ofertelor noastre de produse.
- Respectarea obligațiilor legale și a cerințelor reglementare aplicabile.

3. Partajarea Informațiilor

Fine Art Imaging poate partaja informațiile personale cu terțe părți în următoarele situații:

- Cu furnizorii de servicii terți, cum ar fi procesatorii de plăți sau companiile de curierat, pentru a facilita procesarea comenzilor și livrarea produselor.
- În conformitate cu cerințele legale sau în cazul în care considerăm în mod rezonabil că este necesar pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței Fine Art Imaging, clienților sau publicului în general.
- Cu consimțământul dvs. prealabil pentru alte scopuri decât cele descrise în această politică de confidențialitate.

4. Securitatea Informațiilor

Fine Art Imaging pune în aplicare măsuri adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet sau stocate electronic. 

5. Accesul și Actualizarea Informațiilor

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile personale pe care le furnizați Fine Art Imaging. Pentru a solicita o astfel de acțiune, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Fine Art Imaging își rezervă dreptul de a actualiza sau revizui periodic această politică de confidențialitate. Orice modificări vor fi publicate pe acest site web, iar utilizarea continuă a site-ului după astfel de modificări va constitui acceptarea acestor modificări.

7. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor personale, vă rugăm să ne contactați la adresa [Adresa de contact] sau la numărul [Număr de telefon].

Fine Art Imaging se angajează să protejeze intimitatea și confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și să respecte cerințele legale aplicabile în ceea ce privește protecția datelor personale.

FINE ART IMAGING

Caderea Bastiliei nr. 12 – B9, Bucuresti

PHONE  +40 736 767502

EMAIL flavia@fineartimaging.ro

bottom of page