top of page
CE SPUN CLIENTII NOSTRI 

Tablourile arata spectaculos. La prima vedere, nici nu realizezi ca sunt printate, fiindca reproduc foarte bine detaliile de pensula. Sunt foarte fericita ca am descoperit MyRomanianArt si voi mai cumpara, cu siguranta.

Ioana Popescu

Am cumparat o reproducere de Nicolae Grigorescu pentru casa si, odata ce am expus-o pe peretele din living, m-am indragostit de ea. Este un accent minunat, ce da farmec camerei. Urmatoarea achizite va fi un Tonitza.

Vlad Dascalu

Initial am fost sceptic, fiindca nu mai achizitionasem nici o piesa MyRomanianArt si nu stiam la ce sa ma astept. M-a convins ideea platii la livrare, care mi-a dat increderea sa plasez prima comanda, iar de aici pana la a deveni client fidel, a fost doar un pas! 

Alin Apostolache

Mi-am dorit intotdeauna sa imi decorez apartamentul cu accente clasice, care sa imi aminteasca de casa bunicilor mei. Cu ajutorul Flaviei, am facut alegerile perfecte si am reusit sa creez un mediu plin de farmec. 

Andrei Pavel

Mi-am dorit intotdeauna sa transmit iubirea mea pentru arta romaneasca mai departe, copiilor mei. De aceea, am cumparat pentru casa noastra reproduceri ale operelor lui Misu Popp, Tonitza si Luchian. 

Radu Toader

Am cumparat o reproducere dupa Nicolae Grigorescu, pentru sala de sedinte a biroului meu. Este incredibil cate persoane raman surprinse cand afla ca tabloul este, de fapt, printat si cum simt intotdeauna nevoia sa-l atinga, pentru a se convinge. 

Mihai Braga

Am cumparat primul tablou MyRomanianArt pentru a-l face cadou fratelui meu. Cand l-am primit, mi-a placut si l-am atarnat in living, sa vad cum arata. Recunosc, nu l-am mai dat jos de atunci si am mai plasat o comanda pentru el. 

Dana Prisecaru

Orice spatiu, oricat de minimalist sau de modern, este innobilat de tablourile MyRomanianArt. Imi place foarte mult mixul de nou si clasic pe care l-am creat, fiindca este exact ce ii lipsea casei mele. Multumesc, Flavia!

Cristian Popescu

Tablou a venit impachetat foarte bine si a ajuns la timp, ceea ce m-a bucurat, fiindca plasasem comanda destul de tarziu si aveam nevoie de el pentru o aniversare. Pretul este mic, comparativ cu felul in care arata si cu reactiile pe care le-a starnit. Recomand oricui.

Oana Pantiru

bottom of page